Περγαμοντάδα

pergamontada

Στην Κεφαλονιά, το μαγευτικό νησί του Ιονίου, καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια μια ποικιλία «περγαμόντο» που είναι μοναδική στον κόσμο για τη γεύση και το άρωμά του.

Οι Κεφαλλονίτες μέχρι τώρα αυτή την εκπληκτική ποικιλία τη χρησιμοποιούσαν για προσωπική τους χρήση και έφτιαχναν λικέρ και γλυκό του κουταλιού. Εγώ σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ εμπορικά αυτήν την ποικιλία και ήδη έχω φυτέψει εδώ και πέντε χρόνια 7,500 χιλιάδες δέντρα της εκπληκτικής αυτής ποικιλίας, που είναι μοναδική στον κόσμο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα στοιχεία, έκθεση – μελέτη του Πανεπιστημίου της Αθήνας από τον καθηγητή της αρωματοποιίας κο Σκαλτσούνη και τους συνεργάτες του.

Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι εκτός από το γλυκό κουταλιού, ποτού – λικέρ και αιθέριου ελαίου, από το χυμό του φρούτου του περγαμόντου μπορεί να γίνει εκπληκτική «περγαμοντάδα»  (κάτι αντίστοιχο με τη λεμονάδα, αν αντί για νερό χρησιμοποιηθεί «Perrier») με θεϊκή γεύση και άρωμα.

Εγώ εδώ και ένα χρόνο προσφέρω σαν αναψυκτικό στους φίλους, στους πελάτες μου και στους επισκέπτες μου από αυτήν την «περγαμοντάδα», πάντοτε με νερό «Perrier» και όλοι τους εντυπωσιάζονται. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό το αναψυκτικό μπορεί να ξεπεράσει σε γεύση και άρωμα όλα τα γνωστά μέχρι σήμερα αναψυκτικά που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο και επιπλέον η «περγαμοντάδα» λόγω σύστασης του χυμού του περγαμόντου είναι και πολύ υγιεινή.

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε την Κεφαλονιά γιατί το περγαμόντο μας μπορεί να πολλαπλασιάσει τα έσοδα και τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Με τιμή,

 Γεώργιος  Α. Κουρής

Ιδιοκτήτης ΜΜΕ στην Ελλάδα

ΥΓ: πρόθυμος για κάθε περαιτέρω ενημέρωση

Tο ΠεργαμόντοDemoτης Κεφαλλονιάς
  • Τοποθεσία

   Kouris Media Group
   31 Dimitros St.
   17778
   Athens, Greece

   Tel +30 210 3489088
   Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Follow us